T.G.I FRIDAYS


Helloooooo! 

Ble plutselig veldig sulten nå siden jeg nettopp gikk gjennom bildene mine på iPhonen min. Fant utrolig mange matbilder, for jeg tar stort sett bilder av all maten jeg spiser! Snakk om å være opptatt av å ta bilde av maten mer enn å nyte den! Så på gamle bilder fra bursdagen til venninnen min hvor vi dro til T.G.I Fridays for å feire hennes bursdag. Føler at jeg begynner å sikle av de bildene. Har så utrolig lyst til å stappe meg i det, men haha. litt vanskelig å stappe i seg bilder.. 
Vet ikke om det frister dere, men har så lyst til å ta meg en tur til byen bare for å spise, men det gjør jeg neppe. Været gjør meg så deprimert, høstbladene er ikke lenger på trærne, de er helt nakne! Alle fargene er på bakken, og bakken er så utrolig vått i tillegg til at det ikke er noe sol. Det er jo høst, vet ikke helt hva jeg forventer, men blir litt deprimert. 

Dagen i dag har basert seg på 3 skoletimer med matte, handla for mamma og kjøpte meg en is Royal Tripple! Den er så god, at jeg kunne ha spist 10 stykker av den i løpet av fem minutter. Høres ekkelt ut.. 
Tok meg en 3 timers "powernap" da jeg kom hjem før jeg ble vekket av party låter som storesøstra mi skrudde på. Guri, trodde jeg skulle drepe meg selv. Hater å bli vekket av høy musikk, men hun var jo så gira siden hun skal på Jay Z konsert! 

Har ingen fine bilder fra i dag, så skal prøve å friste dere med mat også.. XX MiYoung

4 kommentarer
23.10.2013

Cosy family day!


Heihei! 

Første blogg innlegg, woho! 
I dag våknet jeg til normal tid, fikk i meg Froot Loops som er min absolutt favoritt frokost blanding! Veldig dumt at det ikke selges i Norge. :( 
Familien min bestemte seg for å spise ute i dag for noen dager siden, så planen vår for i dag var Jensens Bøfhus, noe som ble endret til Xich Lo i Oslo. 
Kun 5 minutter unna hverandre, så da ble det asiatisk mat som vanlig. hmff. Ganske fint sted og god mat! 

Senere tok vi turen videre til IKEA hvor storesøster skulle kjøpe seg en ny sminkeskuff, og handlet inn diverse dekorasjoner og andre ting til huset.
Mest dekorasjoner for stuen oppe, som er min og søskene mine sine. Valgte selvfølgelig oransje dekorasjoner, nå som det er høst også! Må piffe opp stuen litt! 
Nå har jeg fått kommet hjem, dekorert småting også ryddet stuen. Nå er det på tide å slappe av og se på serien Suits! 
XX MiYoung

 

 

 

0 kommentarer
01.10.2013
Design
Laget av Anette

Annonse

hits