KISSKISS


Heeeeeei! 

Starten av uka har ikke vært noe spesiell. Startet mandagen med en presentasjon i Sosiologi timen sammen med gruppen min! Pappa kjørte meg heldigvis til skolen siden det var småting som måtte gjøres før presentasjonen. Var litt stress, men gikk ganske greit til slutt! Droppet dansetreninga i dag siden vi jentene var opptatte. Men vi tar igjen til neste uke. 
Var faktisk så sliten at jeg sov tidlig i går også.

Idag har vært greit, jeg har jo 2,6 timer fri på skolen i midten av skoledagen så tok meg en tur til senteret for å kjøpe meg lunsj. Var ikke så veldig glad i været i dag siden det regnet så mye, nå som det er høst er det så kaldt også! Skal nok bare slappe av resten av kvelden før jeg skal legge meg! :) 

Føler at det jeg skriver gir ingen mening nå, men det får gå. haha! 


XX MiYoung


 

1 kommentar
22.10.2013

SKOLEFRIII


Hei på deg! 

I går hadde jeg matteprøven som jeg øvde til som jeg nevnte i forrige innlegg..Er ikke helt sikker på hvordan det gikk, men besvarte alle oppgavene i så fall!
Vi har super korte dag på onsdager, så jeg tok meg en tur innom senteret (Elleville dager!) rett ved skolen før jeg tok bussen hjem. Ryddet hjemmet så raskt jeg hadde kommet meg hjem, helt til lillesøsteren min kom hjem fra skolen. Hadde lovet henne å ta henne med ut på frozen yoghurt og en shopping-runde.
Det første vi gjorde var å kjøpe oss frozen yoghurt så fort vi hadde kommet oss inn i kjøpesenteret, og tok runder rundt senteret for å se etter noe fint. Var ikke så mye å kjøpe, men fikk kjøpt lillesøster en fin hettegenser som hun hadde lyst på :) 
Senere dro vi hjem, og jeg slappet av før jeg skulle på jentekveld sammen med jentene mine! Lenge siden vi hadde hatt noe slikt.
Jeg og Therese var så spreke at vi tok oss en 20 minutters gåtur til Thy i stedenfor buss. Planen var at vi skulle se film, men endte opp med at vi satt og skravlet og tøyset resten av kvelden! Det var så utrolig koselig!

Ble en del usunt mat på en hverdag.. #yolo #swag 


Dagen i dag har ikke vært så spennende, har stort sett ryddet og ryddet, spist, slappet av, ryddet og kost meg med familien min. Følte meg ganske dårlig tidligere i dag, men føler meg litt bedre nå. Forhåpentligvis så føler jeg meg bra i morgen siden da er det FREDAG! På tide å få litt søvn nå :) 

Good night! 

XX MiYoung
 

2 kommentarer
17.10.2013
Design
Laget av Anette

Annonse

hits