MIYOUNGLE.WORDPRESS.COM


Har bestemt meg nå for å bytte til Wordpress.com 
Siden kusinen min og vennene mine bruker det tenkte jeg at det vil være enklere for meg å følge med på dem!

 http://miyoungle.wordpress.com

Følg meg på bloggen min! 

NB: Skriver på engelsk! Lettere for venner og familie å forstå hva jeg skriver om!

XX MiYoung 

0 kommentarer
29.10.2013

BLACKCIRCLESKIRT


HEEEEY 

(greier aldri å ha det ryddig hver gang jeg skal øve til prøver.. #mess )

Dette innlegget skulle egentlig publiseres i går, men jeg ble jo aldri ferdig med innlegget.. 

Været har endelig forandret seg nå! Selv om det var vind, så følte jeg at de tynne svarte nylon strømpebuksene mine skulle på! Føler meg mest behagelig i slike strømpebukser av en eller grunn. Strømpebukser høres jo forferdelig ut, noe enten små barn eller gamlinger bruker.
Hadde ganske grei skoledag i dag. Har ikke gjort noe annet enn å øvet til psykologi prøven min i morgen. Har om to kapitler, og siden vi kun har to vurderinger i faget i det semesteret her, så tenker jeg at prøven er litt stor. Har sittet og lest om og om og om og om igjen. Leser både fra 10-siders repitisjonsarkene mine og boka. Ryggen min verker også, siden jeg har sittet så lenge. Heldigvis var ikke jeg alene om å pugge til en prøve, skypet nemlig med Hang som studerer i Ungarn! Gikk ut at emnet vårt av og til, snakket om små ting! Det var så koselig :) 

Grugleder meg til i morgen, siden vi har så utrolig lang dag i morgen.. på en fredag, noe som er utrolig kjipt. Har prøve i første time, gym midt på dagen (noe jeg absolutt hater), også to fag til før det er helg. 

Jeg skal få overnattingsbesøk av jentene mine, så jeg gleder meg kjempe mye til i morgen! 

 > OUTFIT PICTURES <

shirt FOREVER21 //  skirt H&M // shoes DINSKO // handbag DKNY // watch MICHAELKORS

XX MiYoung

2 kommentarer
25.10.2013

OPERASJONS DAGSVERK


Hello hello!
Nå har jeg endelig fått slappet av litt etter å ha kommet meg hjem fra skolen. Dagen i dag har stort sett vært normal, og har fått gjort en del. Jeg er med i en OD komité (Operasjons Dagsverk) så vi har drevet med det siden lunsj tid til halv fire. Mye arbeid når det gjelder det. Har ikke orket å stappe i meg middag, så det får gå med en banan og en kopp te. Spiste taro is i stad også! Elsker å spise is!

Nå skal jeg straks begynne med å lve til matteprøven som jeg har i morgen, uff.. Har ikke motivasjon når det gjelder matematikk, har så lyst til å sove det bort :(

XX MiYoung

5 kommentarer
15.10.2013

God mandag! Frozen yoghurt<3


Åhh guri! Har ikke blogget på noen dager jeg da. Har ikke gjort så mye i det siste nemlig, vært like utslitt i det siste og jeg har ingen anelse hvorfor. Heldigvis har dagen min vært bedre i dag, og det er mandag! Starter senere på mandager så det er et stort pluss, stresset heller ikke for å rekke bussen i dag! Etter skolen dro jeg, Duyen, Thy, Live og Therese til senteret hvor vi alle kjøpte oss frozen yoghurt. Kan virkelig ikke motstå fristelsen når noen nevner frozen yoghurt! Satt og kose-pratet før vi stakk videre til McDonalds der jentene kjøpte seg burgere og McFlurry. Uheldigvis er ikke jeg den typen som er så veldig glad i burgere..

Tok bussen hjem senere, og måtte ta neste buss tilbake til senteret for å møte Theresa! Måtte legge fra meg den tunge veska mi, det var så utrolig slitsomt å drasse med meg en tung veske med både mac og bøker.. Tok og kjøpte oss frozen yoghurt enda en gang, catched up and tok turen hjem igjen.

Skal straks ordne meg til dansetrening! Har nettopp spist verdens beste wonton (kinesisk matrett) som mamma har laget :) nå får jeg bare slappe av litt før jeg busser videre :)

XX MiYoung

4 kommentarer
14.10.2013

Utmattet!


Haay!
Jeg var så utmattet i går at jeg sovna etter at jeg kom hjem. Fikk gjøre litt småting før jeg begynte å sovne midt i en Suits episode.. Mamma prøvde å vekke meg et par ganger så at jeg heller kunne være våken og sove til riktig tidspunkt, men det skjedde da vel ikke.. Sovna fra 19 til 06 om morgen.. Gurimalla, har ingen anelse på hva som hender med meg! Haha

I dag hadde vi en kort skoledag, 3 timer med matte. I mens alle andre 2ST klasser hadde prøve, hadde vi vanlig undervisning. Læreren vår hadde glemt å gi oss beskjed om matteprøven, så vi skal ta den neste uke istedenfor!
Etter skolen måtte jeg vente i 50 minutter på skolen på grunn av elevrådsmøte med en OD komité :) varte i et par timer med mye stress og planlegging, men syntes at det er ganske gøy!

Ellers har jeg kun sittet og stresset over en nynorsk oppgave som skal leveres inn i morgen. Er virkelig dårlig med nynorsk, også må vi skrive om norrønt tid i tillegg. Greier absolutt ikke å konsentrere meg!

Nå skal jeg slutte å sutre sånn, og kose meg med en kopp te!

Kjøpte meg faktisk granateple i dag, fikk mamma til å løse det opp! Haha, syntes at det er så godt!

Hmm... Ikke så veldig glad for dette. Akkurat når jeg har fått kjøpt meg en ny og fin leppestift..

Er såå glad for at høsten er her, så langt så digger jeg det i så fall! Men om det begynner å pøseregne kommer jeg nok til å sutre om det på år og dager!

XX MiYoung

4 kommentarer
09.10.2013

Danse dansee


Heihei!
Nå har jeg endelig fått slappet av etter en grei dag. Litt glad for at jeg starter sent på mandager og slutter nok så tidlig. Kom hjem for å gjøre lekser imens jeg så på Suits, greide å multitaske i så fall, haha! Hver mandag har jeg da danse trening med bestevennene mine, noe som er så godt å ende en mandag på! Tok og jammet til gamle sanger, godt å være tilbake med dansing etter høstferien. Er ikke så veldig glad for at skolen har startet igjen, men godt å se vennene mine!

Nå som lillesøsteren min er borte på leirskole nå får jeg ikke tatt outfit bilder, yuckk. Får bare holde ut!

Hvordan har dagen din vært? :)

XX MiYoung

1 kommentar
07.10.2013

Flytting ++


God kveld!
Har desverre har jeg ikke blogget i de siste to dagene, jeg har vært og hjulpet kusina mi med flytting i Drammen.
Jeg ble plukket opp tidlig fredag morgen, var halvvåken da jeg fikk en telefon av kusina mi og spurte om vi skulle bli hentet av henne siden hun var i nærheten. Hadde da 20 minutter på å avlyse en avtale med bstevenninene mine og heller pakke! Ble kjørt frem og tilbake til steder så ting skulle ordne seg til huset hennes.

Vi (jeg og lillesøsteren min) sov over hos kusina mi, og lørdag morgen var vi alle i gang med å rydde, kaste og flytte i den gamle leiligheten deres! Brukte litt tid på å være med mine søte små Liam og Brian. Endte opp med at vi kom hjem sent, så fikk heller ikke blogget lørdag kveld.

I dag har jeg kun vært i kirka og vært sammen med familien min!

En litt for "over-excited" tante med Liam! Haha

Lillesøsteren min med guttene!

XX MiYoung

2 kommentarer
06.10.2013

Avslappende dag!


Heihei!
I dag har jeg ikke gjort noe produktivt i det hele tatt, men siden det er høstferie gjør det ingenting! Har bare vært hjemme og slappet av, ryddet huset og sett på Suits. Dro en tur sammen med storesøster og pappa til senteret for å kjøpe et nytt teppe til stuen vår!

Ha en god kveld videre!

XX MiYoung

2 kommentarer
03.10.2013

New clothingss + lipstick


fra H&M/Divided kolleksjonen

fra H&M/Divided kolleksjonen

fra H&M/sminke avdelingen
Max Factor - Bewitching Coral 827

2 kommentarer
02.10.2013

Chillly day


God kveld!
Kom hjem for litt siden etter en lang og utrolig koselig dag med min kjære Chau! Har ikke vært med henne på en god stund, så det var koselig! Fikk brukt min "Golden Ticket" som jeg fikk da jeg var syk. She paid all the food and drinks today! Etter middagen vår dro vi til senteret for å hente den nye pcen til Chau og fikk shoppet litt!
Kom inn døra til spaghetti og god kesam dessert toppet med mango biter! Nå skal jeg bare kose meg med Suits resten av kvelden!

yey, me eating food

XX MiYoung

1 kommentar
02.10.2013

Cereal + yesterday's outfit


Goood afternoon!
Har en avtale med en venninne i dag! Lenge siden vi har catched up sammen, så jeg gleder meg!
Startet dagen min med Coco pops i dag, og har stort sett brukt tiden min på å tøyse og ordne meg :) Sliter med å finne ut hva jeg skal ha på, nå som det er så kaldt også! No skirt on mee

2 kommentarer
02.10.2013
Design
Laget av Anette

Annonse

hits