T.G.I FRIDAYS

Helloooooo! 

Ble plutselig veldig sulten nå siden jeg nettopp gikk gjennom bildene mine på iPhonen min. Fant utrolig mange matbilder, for jeg tar stort sett bilder av all maten jeg spiser! Snakk om å være opptatt av å ta bilde av maten mer enn å nyte den! Så på gamle bilder fra bursdagen til venninnen min hvor vi dro til T.G.I Fridays for å feire hennes bursdag. Føler at jeg begynner å sikle av de bildene. Har så utrolig lyst til å stappe meg i det, men haha. litt vanskelig å stappe i seg bilder.. 
Vet ikke om det frister dere, men har så lyst til å ta meg en tur til byen bare for å spise, men det gjør jeg neppe. Været gjør meg så deprimert, høstbladene er ikke lenger på trærne, de er helt nakne! Alle fargene er på bakken, og bakken er så utrolig vått i tillegg til at det ikke er noe sol. Det er jo høst, vet ikke helt hva jeg forventer, men blir litt deprimert. 

Dagen i dag har basert seg på 3 skoletimer med matte, handla for mamma og kjøpte meg en is Royal Tripple! Den er så god, at jeg kunne ha spist 10 stykker av den i løpet av fem minutter. Høres ekkelt ut.. 
Tok meg en 3 timers "powernap" da jeg kom hjem før jeg ble vekket av party låter som storesøstra mi skrudde på. Guri, trodde jeg skulle drepe meg selv. Hater å bli vekket av høy musikk, men hun var jo så gira siden hun skal på Jay Z konsert! 

Har ingen fine bilder fra i dag, så skal prøve å friste dere med mat også.. XX MiYoung

3 kommentarer

Cat VL
23.10.2013 18:39 //http://vani.blogg.no


Det ser så godt ut :)
Thea Sveum
23.10.2013 18:42 //http://theasveum.blogg.no


Å det så sykt digg ut!

Sjekk gjerne ut min blogg:)
Helena Westergren

det så sykt digg ut! :)

Skriv en ny kommentar

Her kan du skrive litt om deg selv. F.eks hvor gammel du er, og hva du skriver om på bloggen din!


Design av:


Ingvild Aasheim