SKOLEFRIII

Hei på deg! 

I går hadde jeg matteprøven som jeg øvde til som jeg nevnte i forrige innlegg..Er ikke helt sikker på hvordan det gikk, men besvarte alle oppgavene i så fall!
Vi har super korte dag på onsdager, så jeg tok meg en tur innom senteret (Elleville dager!) rett ved skolen før jeg tok bussen hjem. Ryddet hjemmet så raskt jeg hadde kommet meg hjem, helt til lillesøsteren min kom hjem fra skolen. Hadde lovet henne å ta henne med ut på frozen yoghurt og en shopping-runde.
Det første vi gjorde var å kjøpe oss frozen yoghurt så fort vi hadde kommet oss inn i kjøpesenteret, og tok runder rundt senteret for å se etter noe fint. Var ikke så mye å kjøpe, men fikk kjøpt lillesøster en fin hettegenser som hun hadde lyst på :) 
Senere dro vi hjem, og jeg slappet av før jeg skulle på jentekveld sammen med jentene mine! Lenge siden vi hadde hatt noe slikt.
Jeg og Therese var så spreke at vi tok oss en 20 minutters gåtur til Thy i stedenfor buss. Planen var at vi skulle se film, men endte opp med at vi satt og skravlet og tøyset resten av kvelden! Det var så utrolig koselig!

Ble en del usunt mat på en hverdag.. #yolo #swag 


Dagen i dag har ikke vært så spennende, har stort sett ryddet og ryddet, spist, slappet av, ryddet og kost meg med familien min. Følte meg ganske dårlig tidligere i dag, men føler meg litt bedre nå. Forhåpentligvis så føler jeg meg bra i morgen siden da er det FREDAG! På tide å få litt søvn nå :) 

Good night! 

XX MiYoung
 

Én kommentar

julie Kippersund
18.10.2013 12:37 //http://julieki.blogg.no


Nan nam ! Masse godis :))
Du vet ikke hvem jeg er
21.10.2013 20:59 //http://swagyolo.com


jeg ble plutselig veldig sulten,DARNIT.

Skriv en ny kommentar

Her kan du skrive litt om deg selv. F.eks hvor gammel du er, og hva du skriver om på bloggen din!


Design av:


Ingvild Aasheim