God mandag! Frozen yoghurt<3

Åhh guri! Har ikke blogget på noen dager jeg da. Har ikke gjort så mye i det siste nemlig, vært like utslitt i det siste og jeg har ingen anelse hvorfor. Heldigvis har dagen min vært bedre i dag, og det er mandag! Starter senere på mandager så det er et stort pluss, stresset heller ikke for å rekke bussen i dag! Etter skolen dro jeg, Duyen, Thy, Live og Therese til senteret hvor vi alle kjøpte oss frozen yoghurt. Kan virkelig ikke motstå fristelsen når noen nevner frozen yoghurt! Satt og kose-pratet før vi stakk videre til McDonalds der jentene kjøpte seg burgere og McFlurry. Uheldigvis er ikke jeg den typen som er så veldig glad i burgere..

Tok bussen hjem senere, og måtte ta neste buss tilbake til senteret for å møte Theresa! Måtte legge fra meg den tunge veska mi, det var så utrolig slitsomt å drasse med meg en tung veske med både mac og bøker.. Tok og kjøpte oss frozen yoghurt enda en gang, catched up and tok turen hjem igjen.

Skal straks ordne meg til dansetrening! Har nettopp spist verdens beste wonton (kinesisk matrett) som mamma har laget :) nå får jeg bare slappe av litt før jeg busser videre :)

XX MiYoung

4 kommentarer

Hannah
14.10.2013 18:06 //http://hannahsworld.blogg.no


Åhhh, elsker det stedet :) <3 Frozen Yoghurt er bare HIMMELSK! :P Så utrolig hyggelig ut også, håper virkelig at du koste deg der :)

Hadde blitt utrolig glad om du så en bitteliten tur innom min blogg og, men det er kun om du selv har lyst! :D <3
Aurora Nessa
14.10.2013 18:17 //http://auroranms.blogg.no


Åå frozen yoghurt er fantastisk!
Cecilie
15.10.2013 08:21 //


Hei! Elsker bloggen din! :) kan du lage spørsmåls runde?? :)
MiYoung
15.10.2013 20:27 //http://miyoung.blogg.no/


Cecilie: Hei! Er litt usikker på om jeg skal ha det eller ikke. Føler at jeg kommer til å få en del useriøse spørsmål. Men skal tenke på det! :)

Skriv en ny kommentar

Her kan du skrive litt om deg selv. F.eks hvor gammel du er, og hva du skriver om på bloggen din!


Design av:


Ingvild Aasheim