Utmattet!

Haay!
Jeg var så utmattet i går at jeg sovna etter at jeg kom hjem. Fikk gjøre litt småting før jeg begynte å sovne midt i en Suits episode.. Mamma prøvde å vekke meg et par ganger så at jeg heller kunne være våken og sove til riktig tidspunkt, men det skjedde da vel ikke.. Sovna fra 19 til 06 om morgen.. Gurimalla, har ingen anelse på hva som hender med meg! Haha

I dag hadde vi en kort skoledag, 3 timer med matte. I mens alle andre 2ST klasser hadde prøve, hadde vi vanlig undervisning. Læreren vår hadde glemt å gi oss beskjed om matteprøven, så vi skal ta den neste uke istedenfor!
Etter skolen måtte jeg vente i 50 minutter på skolen på grunn av elevrådsmøte med en OD komité :) varte i et par timer med mye stress og planlegging, men syntes at det er ganske gøy!

Ellers har jeg kun sittet og stresset over en nynorsk oppgave som skal leveres inn i morgen. Er virkelig dårlig med nynorsk, også må vi skrive om norrønt tid i tillegg. Greier absolutt ikke å konsentrere meg!

Nå skal jeg slutte å sutre sånn, og kose meg med en kopp te!

Kjøpte meg faktisk granateple i dag, fikk mamma til å løse det opp! Haha, syntes at det er så godt!

Hmm... Ikke så veldig glad for dette. Akkurat når jeg har fått kjøpt meg en ny og fin leppestift..

Er såå glad for at høsten er her, så langt så digger jeg det i så fall! Men om det begynner å pøseregne kommer jeg nok til å sutre om det på år og dager!

XX MiYoung

4 kommentarer

Stine
11.10.2013 17:38 //


Heihei! Jeg elsker bloggen din! Du er så pen! :D blogg mere! :D
irisedvarda
11.10.2013 18:00 //http://irisedvarda.blogg.no


har smakt granateple en gang i mitt liv, var skeptisk, men var godt :) Ha en fin helg :)
Marie
12.10.2013 17:50 //http://zurf.no/konkurranse


Hei!!!!!!! Jeg må bare starte med en ting at denna blogen er den beste blogen på hele denne siden, det synes jeg 100%! Jeg må beklage så mye at jeg ikkje har skrevet kommentarer når jeg har vært å lest her før men noe gongar så er man berre litt sliten så ender man opp med å glemme det. Jeg ser nemlig at det er altfor mange freke som skriver komentarer. En gang fikk jeg nemlig selv freke komentarer før da jeg hadde blogg. Det var ufattelig sårende. Jeg håpper veldig at du ikke får noen dume kommenterer og at du får hundre ganger flere flotte kommenterer. Siden jeg ikke lenger har bloggg tenkte jeg at jeg skulle dele ein lenke til en konkuranse som jeg akkurat har meldt meg på. Premmien er et gavekort. Jeg håper veldig at jeg vinnner, men hellet med meg så ønsker jeg at du skal! Det hadde vært hyggelig om du prøvde den!
MiYoung
15.10.2013 20:27 //http://miyoung.blogg.no/


Marie: Så utrolig koselig av deg! Tusen takk, skal sjekke ut konkurransen! :)

Skriv en ny kommentar

Her kan du skrive litt om deg selv. F.eks hvor gammel du er, og hva du skriver om på bloggen din!


Design av:


Ingvild Aasheim